Onze recepten
For page fijne jeneverbeskoteletten 2

Fijne jeneverbes koteletten

Ingrediënten voor 4 personen
  • 12 reekoteletjes (dubbel)
  • 2 eetlepels jeneverbessen
  • 1 venkelknol
  • 4 wortels
  • 1 stronk bleekselderij
  • Zout
  • Peper
  • Voor de vossebessensaus
  • 1 kopje vossebessen
  • Sap van 1/2 citroen
  • 1 mespunt kaneel
  • 2 centiliter cognac
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

Dep de koteletjes droog met keukenpapier. Wrijf de jeneverbessen fijn in een vijzel en bestrijk hiermee de koteletjes. Laat dit ten minste één nacht intrekken.

Meng de vossebessen met het citroensap, het kaneel en cognac. Breng dit op smaak met peper en zout.

Snijd de venkelknol, wortel en bleekselderij in stukken. Bak de koteletjes met de groenten. Breng met smaak met zout en peper en besprenkel met cognac. De koteletjes serveren met de saus.

Tip: ook lekker op de barbecue!

 

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.