De Gildeslager: Ambacht met Passie!

Afbeelding

Ons assortiment

Wij zijn het adres voor een ongekend assortiment producten om van te genieten. Zeer bijzonder is ons ruime assortiment vleesspecialiteiten als malse riblappen, schnitzels en dagverse kipproducten, stuk voor stuk producten die bekend staan om de fijne smaak en onderscheidende kwaliteit.

Naast ons vers vleesspecialiteiten zijn wij trots op onze ambachtelijke vleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerij. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke salades, grillspecialiteiten en verschillende dagverse maaltijden uit eigen keuken. Kortom bij ons bent u van succes verzekerd!

Leverworst

Uit onze worstmakerij komt onze bekende leverworst. Het recept voor deze leverworst bestaat inmiddels al 80 jaar en vormt de basis voor dit populaire product. De leverworst wordt gemaakt uit eerste kwaliteit grondstoffen en geselecteerde specerijen. Wij produceren hele leverworsten met een gewicht van 1 kilo. U kunt de leverworst op ieder gewenst gewicht afsnijden (dit geldt tevens voor elke worstsoort).

De prijs voor een hele leverworst bedraagt € 8,98 en afgesneden € 0,99 per 100 gram.

Salades

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een heerlijke saladenaar keuze. Onze salades worden rijkelijk gevuld met vleeswaren en diverse andere garnituur. Ook zijn onze salades ideaal voor bij een koud of warm buffet en natuurlijk bij onze gourmet- en barbecueschotels.

Graag maken wij de salade(s) voor u op maat. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we aan u wensen kunnen voldoen.

Specialiteiten

Bij ons vindt u diverse heerlijke specialiteiten, ideaal geschikt voor bijvoorbeeld feestelijke gelegenheden.

Filet Carpaccio

Filet Carpaccio is heerlijk voor op een stukje stokbrood of bijvoorbeeld een toastje. De filet bestaat uit diverse Italiaanse ingrediënten, zeker het proberen waard.

Filet Américain

Filet Américain behoort tot de vleeswaren en wordt gemaakt van onder andere rauw gemalen mager rundvlees, zoals bijvoorbeeld biefstuk.
Filet Américain is lekker voor op brood of voor op bijvoorbeeld een toastje.

Harderwieker Metworst

Onze metworst is een echte Harderwieker specialiteit. Een ambachtelijke gerookte en gedroogde worst. Gemaakt van eerste kwaliteit rund- en varkensvlees.
De Harderwieker Metworst is half hard. De metworstjes wegen circa 400 gram per stuk. Heerlijk voor bij de borrel of als hapje bij uw party.

Tapas

Tapas is een lekker tussendoortje voor bij de borrel. Tapas is een ideale overlapping tussen bijvoorbeeld de lunch en het diner, wat vooral in Zuid-Europa
heel populair is omdat daar laat gedineerd wordt.

Tapas is een combinatie van allerlei kleine lekkere hapjes, die samen met bijvoorbeeld een lekkere fles wijn, worden genuttigd. Wij kunnen voor elke gelegenheid een Tapas schotel voor u samenstellen. In overleg met u maken we een schotel geheel naar wens.
Neem contact met ons op voor meer informatie betreft de tarieven voor uw Tapas schotel.

Snackschotel

Wij leveren diverse soorten snacks. Heerlijk voor tussendoor of bij de warme maaltijd.

Spareribs
Indische gehaktballetjes
T.V. sticks
Mini saté
Kippeling
Grillstengels


Diverse salades

Beide salades zijn heerlijk voor op toast, stokbrood of bij de lunch.

Brunchsalade

Een frisse salade met ham en ei uit eigen keuken. Met deze populaire salade trakteert u niet alleen uzelf, maar ook eventuele visite zal zeer tevreden zijn.

Tonijnsalade

Huisgemaakte tonijnsalade! Onze tonijnsalade is op iedere gewenste hoeveelheid en ook als saladeschotel te bestellen.

Daarnaast hebben wij ook andere diverse andere salades in ons assortiment.

Hapjesschotel 'Uit de Bosch'

Wij hebben diverse soorten hapjesschotels. Eén daarvan is hapjesschotel 'Uit de Bosch'. Hapjesschotels zijn ideaal voor diverse gelegenheden, als verjaardagen, recepties, etc. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij stellen graag een hapjesschotel voor u samen!

Rundvlees

Wij slachten met zorg uitgezochte koeien afkomstig van de Veluwe. In de zomer lopen onze koeien grazend in één van onze eigen weilanden in Hierden. Tijdens de winterdagen staan de koeien op stal bij de fam. de Bruin aan de Glindweg te Hierden.

Onze koeien worden geslacht in een klein slachthuis in Oldebroek. Voor en na de slacht worden onze koeien zorgvuldig door de keuringsdienst gekeurd, voordat enige bewerking wordt toegepast. Nadat dit heeft plaatsgevonden, wordt het vlees gekoeld getransporteerd naar onze slagerij. Daar wordt het door onze slagers met zorg winkel-klaar gemaakt.

Ons rundvlees wordt geportioneerd in de toonbank gepresenteerd, maar tevens is er de mogelijkheid om een stuk van gewicht naar eigen wens af te laten snijden.

Heeft u vragen over ons rundvlees? Vraag het ons!

Biefstuk

Biefstuk is een benaming voor mals en mager spiervlees, hoofdzakelijk afkomstig van het rund of het kalf. Soms wordt de benaming gebruikt voor vlees van struisvogel, hert, paard, kangoeroe, bizon of varken. De benaming is afkomstig van het Engelse beefsteak dat in vele talen verbasterd voorkomt. Biefstuk behoort tot de meest geliefde vleessoorten.

Entrecôte

Entrecôte wordt gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. Verwijder het vetrandje eventueel pas na het bakken. Entrecôte moet u nooit helemaal gaar braden, zo blijft de entrecôte het lekkerst van smaak

Runderlappen

Een runderlap is een stuk rundvlees dat behoort tot de relatief goedkopere rundvleessoorten, zij worden meestal gestoofd. Meestal worden runderlappen gesneden van de fijne of dikke rib (riblap), of van de borst, waar doorregen en vette runderlappen uit worden gesneden. Magere runderlappen worden meestal van het bloemstuk of andere magere stukken van het rund gesneden.

Varkensvlees

Wij selecteren ons varkensvlees met zorg. Onze varkens komen van een regionale leverancier. Hierdoor zijn de lijnen kort en weten wij wat voor vlees wij in de kuip hebben. Doordat de herkomst bekend is staan wij garant voor topkwaliteit van ons varkensvlees.

Varkenshaassaté

Varkenshaassaté spiezen zijn te bereiden op ±175 graden in de oven, gedurende 25 minuten. Ook kunt u de spiezen grillen op de grillplaat voor een heerlijke smaak. Lekker te serveren met satésaus, gebakken aardappeltjes en sla, voor een evenwichtige maaltijd!

Varkenshaas in bladerdeeg

Een lekker gemarineerd varkenshaasje gewikkeld in bladerdeeg. U bereidt het in de oven op ± 175 graden gedurende 25 minuten, zeer geschikt voor een lekker en gezonde maaltijd.

Harderwieker/Ermelose Coteletten

Een lekker ribkarbonaadje gemarineerd met heerlijke kruidenolie. Een Harderwieker Coteletje bakt u 10-12 minuten om en om.

Aanbiedingen

Iedere dinsdag: varkensvleesdag!

Op deze dag hebben wij diverse varkensvlees producten voor u in de aanbieding!

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.