Afbeelding
​​​​​​​

Rundvlees

Wij slachten met zorg uitgezochte koeien afkomstig van de Veluwe. In de zomer lopen onze koeien grazend in één van onze eigen weilanden in Hierden. Tijdens de winterdagen staan de koeien op stal bij de fam. De Bruin aan de Glindweg te Hierden.

Onze koeien worden geslacht in een klein slachthuis in Oldebroek. Voor en na de slacht worden onze koeien zorgvuldig door de keuringsdienst gekeurd, voordat enige bewerking wordt toegepast. Nadat dit heeft plaatsgevonden, wordt het vlees gekoeld getransporteerd naar onze slagerij. Daar wordt het door onze slagers met zorg winkel-klaar gemaakt.

Ons rundvlees wordt geportioneerd in de toonbank gepresenteerd, maar tevens is er de mogelijkheid om een stuk van gewicht naar eigen wens af te laten snijden.

Heb je vragen over ons rundvlees? Vraag het ons!

Biefstuk

Biefstuk is een benaming voor mals en mager spiervlees, hoofdzakelijk afkomstig van het rund of het kalf. Soms wordt de benaming gebruikt voor vlees van struisvogel, hert, paard, kangoeroe, bizon of varken. De benaming is afkomstig van het Engelse beefsteak dat in vele talen verbasterd voorkomt. Biefstuk behoort tot de meest geliefde vleessoorten.

Entrecôte

Entrecôte wordt gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. Verwijder het vetrandje eventueel pas na het bakken. Entrecôte moet je nooit helemaal gaar braden, zo blijft de entrecôte het lekkerst van smaak

Runderlappen

Een runderlap is een stuk rundvlees dat behoort tot de relatief goedkopere rundvleessoorten, zij worden meestal gestoofd. Meestal worden runderlappen gesneden van de fijne of dikke rib (riblap), of van de borst, waar doorregen en vette runderlappen uit worden gesneden. Magere runderlappen worden meestal van het bloemstuk of andere magere stukken van het rund gesneden.

Afbeelding

Varkensvlees

Wij selecteren ons varkensvlees met zorg. Onze varkens komen van een regionale leverancier. Hierdoor zijn de lijnen kort en weten wij wat voor vlees wij in de kuip hebben. Doordat de herkomst bekend is staan wij garant voor topkwaliteit van ons varkensvlees.

Varkenshaassaté

Varkenshaassaté spiezen zijn te bereiden op ±125 graden in de oven, gedurende 25 minuten. Ook kan je de spiezen grillen op de grillplaat voor een heerlijke smaak. Lekker te serveren met satésaus, gebakken aardappeltjes en sla, voor een evenwichtige maaltijd!

Varkenshaas in bladerdeeg

Een lekker gemarineerd varkenshaasje gewikkeld in bladerdeeg. Je bereidt het in de oven op ± 175 graden gedurende 25 minuten, zeer geschikt voor een lekker en gezonde maaltijd.

Harderwieker/Ermelose Coteletten

Een lekker ribkarbonaadje gemarineerd met heerlijke kruidenolie. Een Harderwieker Coteletje bak je 10-12 minuten om en om.

Aanbiedingen

Iedere dinsdag in Ermelo: varkensvleesdag!

Op deze dag hebben wij diverse varkensvlees producten in de aanbieding!


Lamsvlees

Wij bieden vers Hollands en Nieuw-Zeelands lamsvlees.

Lamsvlees is zacht van smaak en optimaal te kruiden met bijvoorbeeld rozemarijn, thijm, salie of munt. En helemaal mooi om het te combineren met echte lente-groente zoals sperziebonen, peulen of asperges. U merkt wel, wij hebben passie voor vlees en delen dit graag met u! 

Afbeelding

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.